058 203 8059

info@salariszaken.nl

Over Ons

Actueel

Login

Administratiekantoor Helmond

Sinds een paar jaar verzorgen we de salarisadministraties van onze klanten in samenwerking met Salariszaken. We zijn hier zeer tevreden over. Daar we als administratiekantoor klanten hebben met verschillende wensen vereist dit een goede organisatie om alle salarisadministraties goed en op tijd te af te krijgen. Salariszaken kan hier prima mee omgaan. Vanwege de korte lijnen kan men snel schakelen indien er bepaalde zaken zijn die op korte termijn afgehandeld moeten worden. Waar we ook blij mee zijn, is dat Salariszaken bekend is met de CAO’s van onze klanten. Indien er bepaalde wijzigingen optreden, worden we hier direct van op de hoogte gesteld, zodat wij dit kunnen overbrengen naar onze klanten.
Belangrijk vinden we dat onze klanten geen nummers zijn en de aandacht krijgen die ze verdienen, dit is tevens het gevoel dat wij hebben in de samenwerking met Salariszaken, we zijn geen nummer.
Al met al zorgt Salariszaken op het gebied van salarisadministraties dat onze service naar onze klanten toe op het niveau is wat wij onze klanten willen bieden.
Administratiekantoor Helmond
 

Meer weten over salarizaken?