058 203 8059

info@salariszaken.nl

Over Ons

Actueel

Login

Salarisadministratie zelf doen

Veel bedrijven maken gebruik van onze vertrouwde online-applicatie voor de salarisadministratie. Van MKB tot administratie- en accountantskantoren. Salariszaken fungeert  als vaktechnische sparringpartner.

Door slimme automatische processen ben je minimale tijd kwijt aan je salarisadministratie, de kracht van online salarisadministratie. Laat de software voor je werken.

Door de salarisadministratie te doen via Salariszaken doe je de salarisadministratie zelf, maar heb je de zekerheid van uitbesteden. Onze specialisten kunnen ondersteuning bieden en de verwerking eventueel overnemen bij ziekte of andere calamiteiten.

Salariszaken verzorgt en begeleidt de salarisadministratie van meer dan 10.000 bedrijven!

De smartphone en tablet zijn niet meer weg te denken vandaag de dag. Het aanbieden van een app voor smartphone en tablet zorgt ervoor dat je medewerkers veel eerder hun verlof aanvragen of hun declaraties indienen. Een declaratie indienen bovendien kan inclusief een foto van het bonnetje.

Ieder maand krijgt de werknemer een e-mail en eventueel een pushbericht dat zijn loonstrook klaarstaat. Geen loonstroken meer printen of mailen. Dit bespaart veel tijd!

Bekijk de pakketten

Salariszaken samen doen

Vanaf

€ 4,95

Salariszaken uitbesteden

Vanaf

€ 7,55

Salariszaken zelf doen

Vanaf

€ 2,65

Salariszaken
samen doen

Vanaf

€ 4,95

Salariszaken
uitbesteden

Vanaf

€ 7,55

Salariszaken
zelf doen

Vanaf

€ 2,65

Waarom is Salariszaken interessant is voor de DGA / Holding?

Geen stoffige dossiers, onoverzichtelijke excel-sheets of veel handmatig invoerwerk. Je werkt met ons samen in een cloud-oplossing met slimme automatische processen! Dit is ISAE3402 gecertificeerde HR & Payroll software.

Gecertificeerde adviseurs

Ons personeel is ingeschreven bij het NIRPA. Het NIRPA staat voor kwaliteitsborging van professionals werkzaam in het vakgebied payroll

Eenvoudig overstappen​

Met onze overstapservice kan je gemakkelijk overstappen. Wij zorgen ervoor dat jouw salarisadministraties naadloos aansluiten

Snelle service​

De meeste vragen van onze klanten worden dezelfde dag beantwoord. Daarnaast heb je een vertrouwd vast aanspreekpunt!

Continuïteit voor jouw bedrijf​

Wij kunnen de salarisadministratie op ieder ogenblik van jou overnemen. Bijvoorbeeld bij ziekte of een andere calamiteit. Dit zorgt voor een een gerust gevoel

Digitaal en modern​

Werknemers waarderen dat je gebruik maakt van moderne middelen voor salarisspecificaties en het uitwisselen van informatie via een app

Online = overal en altijd​

De gegevens zijn altijd en overal beschikbaar. Wanneer je niet op een vaste locatie zit, kun je eenvoudig een wijziging of documenten bekijken

Koppelingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. A, ornare faucibus magna tortor quisque nulla malesuada tristique feugiat. Id neque rhoncus, faucibus urna massa amet.

Wat klanten over ons zeggen

Stan Esmeijer

DIRECTEUR - KRONKEL BV

Werkt samen met Salariszaken sinds 2016

"Wij werken sinds een half jaar met Salariszaken i.c.m. Exact online en sinds drie maanden ook gekoppeld met het roosterprogramma L1nda. "

Salariszaken heeft ten opzichte van ons vorige pakket een zeer uitgebreide HRM module waarin het eenvoudig is een goede salarisadministratie bij te houden, maar ook aan dossiervorming te doen. Ik ben erg blij met de samenwerking!

Onze salaris-app biedt u de mogelijkheid van Employee Self Service (ESS). Dat betekent dat uw medewerkers zelf verlof kunnen aanvragen, hun gegevens

Administratie- of accountantskantoor?

Al vanaf € 0,36 per loonstrook!

Video afspelen

Meer weten over salarizaken?

Lorem Ipsum dolor

Consultant

example@email.co.nl

06 01 22 9314