058 203 8059

info@salariszaken.nl

Over Ons

Actueel

Login

Efficiënt werken met de horeca koppeling van L1NDA en Salariszaken

Met L1NDA kunnen kroegen, restaurants, hotels en andere ondernemingen online een rooster bijhouden. Werknemers kunnen zelf de beschikbaarheid aangeven, wijzigingen doorgeven en contactgegevens veranderen. Via apps voor iOS en Android is de planning snel in te zien. Salariszaken realiseert daarnaast een koppeling met L1NDA. Hierdoor worden de uren vanuit het roostersysteem direct in de salarisadministratie gezet. Hierdoor zijn urenbriefjes en Excel-lijstjes verleden tijd! Bovendien kan L1NDA gekoppeld worden aan het kassasysteem, zodat u de personeelskosten met de dagelijkse omzet kunt vergelijken.
 

 
Referentie Grand Café in Nijmegen
Wij werken sinds een half jaar met Salariszaken i.c.m. Exact online en sinds drie maanden ook gekoppeld met het roosterprogramma L1nda.
Salariszaken heeft ten opzichte van ons vorige pakket een zeer uitgebreide HRM module waarin het eenvoudig is een goede salarisadministratie bij te houden, maar ook aan dossiervorming te doen. Ook de uitbetaling van de uurloners is door de koppeling met L1nda met een paar drukken op de knop verzonden naar de betaalmodule van de bank.
Voor de loonjournaalposten geldt hetzelfde, een druk op de knop en Exact heeft alle benodigde gegevens ontvangen.
Stan Esmeijer – Eigenaar
Nieuwsgierig geworden?
Wij vertellen u graag meer over deze efficiënte koppeling! Neem gerust contact op via info@salariszaken.nl of 088-5812333.
Salariszaken BV
Pakhuis Hartelust
Romkeslaan 59
8933 AR Leeuwarden
 
 
 
 

Meer weten over salarizaken?