058 203 8059

info@salariszaken.nl

Over Ons

Actueel

Login

Even voorstellen: onze nieuwe collega Henk Veenstra

Met ingang van 1 oktober is Henk Veenstra bij ons in dienst getreden! Henk is een zeer ervaren salarisadministrateur en stelt zich graag voor:

Na een start als bankkantoormedewerker ben ik na 6 jaar overgestapt naar de loonadministratie bij Friesland Bank. Hier heb ik jarenlange ervaring opgedaan als Teamleider Salarisadministratie en Loonadviseur. Na het Friesland Bank tijdperk heb ik deze expertise de afgelopen 6 jaren voortgezet bij Volker Wessels Telecom en bij een middelgroot Uitzendbureau in Groningen.
Bij Salariszaken ga ik me bezig houden met salarisverwerking en –advies.

Wij zijn erg blij met zijn komst en kijken uit naar een prettige samenwerking!

Meer weten over salarizaken?