058 203 8059

info@salariszaken.nl

Over Ons

Actueel

Login

GGZ Keizersgracht Amsterdam

GGZ Keizersgracht (Amsterdam) is opgericht in 2009 en is een samenwerkingsverband van psychiaters, psychologen en psychotherapeuten. GGZ biedt professionele, individueel gerichte hulp aan volwassenen en – in beperkte mate – kinderen. In het najaar van 2018 nam GGZ contact met ons op omdat zij de salarisadministratie en HR zaken volledig online wilden uitvoeren. Dit is sinds 1 januari 2019 het geval. Het grootste voordeel is de salarisadministrateur en HR-medewerkers altijd en overal de verwerking kunnen uitvoeren.  Daarnaast heeft het management altijd realtime managementrapportages voorhanden.
De werknemers kunnen digitaal verlof kunnen aanvragen en hebben toegang tot hun volledige digitale dossier. Denk hierbij aan de arbeidsovereenkomst en de loonbelastingverklaring.
Wij ontvingen van Paulina Piwarski een mooie referentie: “Kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Tot nu toe altijd snel en uitstekend geholpen met elke vraag die ik had. Het is een prettig idee wanneer een professional met je meekijkt en waar nodig aan de bel trekt of tips geeft. Echt een topbedrijf!”
Wij danken Paulina voor deze mooie referentie en de prettige samenwerking!
 

Meer weten over salarizaken?