058 203 8059

info@salariszaken.nl

Over Ons

Actueel

Login

Raethuis, een samenwerking waar wij trots op zijn!

Wij werken graag samen met diverse specialisten in aanverwante disciplines. Een goed voorbeeld hiervan is de samenwerking met Raethuis Accountants.
Raethuis is een jong en gedreven accountantskantoor met ervaren accountants en bestaat sinds 2012. Naast onze hoofdvestiging in Heerenveen, heeft Raethuis Accountants een nevenvestiging in Oosterstreek en als voornaamste werkgebied Friesland. Raethuis wil zich onderscheiden van de traditionele accountantskantoren, omdat ze denken dat het anders kan en anders moet. De ambitie van Raethuis Accountants is hét accountantskantoor van Heerenveen en Friesland voor ondernemers te zijn. Raethuis hanteert net als Salariszaken een hoge automatiseringsgraad en korte lijnen, waarbij je als klant centraal staat.
Kortgeleden kwam Ondernemend Friesland (OF) langs voor een kort interview met Rients de Jong (Raethuis) en Sander Zijlstra (Salariszaken). Op deze pagina is het interview te lezen.
Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden of gewoon een bakje koffie drinken en elkaar leren kennen? Wij gaan graag met je in gesprek!
 

Meer weten over salarizaken?