058 203 8059

info@salariszaken.nl

Over Ons

Actueel

Login

Voordelen van samen doen

Waarom samenwerken met Salariszaken?

Onze salarissoftware is een 100% online toepassing. De salarissoftware is ontwikkeld met de modernste technieken. Schaalbaar, razendsnel en door wekelijkse updates altijd up-to-date. Voor jou betekent dat belangrijke besparingen op ICT uitgaven: geen kosten meer voor aanschaf en afschrijving van eigen hardware en geen beheers inspanning.

Je hebt daarnaast een back-up bij ziekte/verlof en kunt vakinhoudelijke vragen aan ons stellen.

Salarisadministratie samen doen

Als je de salarisadministratie samen doet, dan verwerk je zelf in onze cloud-omgeving. Vervolgens wordt de verwerking iedere maand door onze specialisten gecontroleerd. Zo werken wij samen aan een foutloze salarisadministratie! Ook heb je de mogelijkheid om maandelijks te wisselen tussen uitbesteden, samen doen of zelf doen. Wel zo flexibel!

Door het efficiënte werken in de cloud heb je altijd en overal toegang tot jouw administratie. Ook wordt papierwerk geheel overbodig en hoef je je geen zorgen te maken over het bewaren van documenten. Wij bieden verschillende functionaliteiten voor medewerkers en managers met onze gratis mobiele apps voor de iPad®, de iPhone® en Android.

Video afspelen

Ook ideaal voor administratie en accountantskantoren!

Of je nu een betalende opdrachtgever bij ons wilt plaatsen of het zelf doet met ondersteuning van onze salarisspecialisten, alles is mogelijk!

Veel gebruikt door:

MKB

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Egestas eget condimentum tellus tempor feugiat quisque.

Accountants/ administratiekantoren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Egestas eget condimentum tellus tempor feugiat quisque.

DGA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Egestas eget condimentum tellus tempor feugiat quisque.

Samen met Salariszaken je Salariszaken doen?

Salariszaken samen doen

Vanaf € 4,75

Wat klanten over ons zeggen

Nicky Verhage

HR & FACILITY @ REVENYOU

Werkt samen met Salariszaken sinds 2019

“ALS IK EEN MAILTJE STUUR, KRIJG IK VAAK AL BINNEN EEN HALF UUR REACTIE”

Ik heb niet veel ervaring op dit gebied, dus ik wilde vooral een oplossing waarbij ik veel zelf kon doen, maar ook het vertrouwen had dat er iemand was die alles controleerde. In het begin voelde ik me een beetje bezwaard om zo vaak contact op te nemen, maar inmiddels weet ik dat het helemaal prima is. 

Koppelingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. A, ornare faucibus magna tortor quisque nulla malesuada tristique feugiat. Id neque rhoncus, faucibus urna massa amet.

Lorem ipsum dolor amet sit amet, consectetur adipiscing elit.

sit amet, consectetur adipiscing elit.

Video afspelen

Samen doen

Samen de salarisadministratie doen

Wil je zelf de salarisadministratie uitvoeren maar heb je behoefte aan controle? Na afloop van iedere periode voeren onze specialisten een vakinhoudelijke controle uit waardoor je verzekerd bent van een foutloze salarisadministratie!.

Zelf doen

Zelf de salarisadministratie doen

Veel bedrijven maken gebruik van onze vertrouwde online applicatie voor de salarisadministratie. Van mkb tot administratie- en accountantskantoren. Salariszaken fungeert als vaktechnische sparringpartner

Meer weten over salarizaken?

Lorem Ipsum dolor

Consultant

example@email.co.nl

06 01 22 9314