058 203 8059

info@salariszaken.nl

Over Ons

Actueel

Login

Salariszaken zelf doen met extra zekerheid!

Wist u dat u naast het volledig uitbesteden ook de salarisadministratie zelf kunt doen?
Veel bedrijven en administratiekantoren maken al gebruik van onze online-applicatie voor de salarisadministratie.
Als u kiest voor zelf doen, dan krijgt u van ons toegang tot een op maat gemaakt online portaal. Wij kijken vooraf naar uw wensen en richten het compleet voor u in.
Op deze manier is het voor u overzichtelijk en efficiënt werken. Naast dat u met het beste gereedschap werkt, profiteert u ook nog eens van de laagste prijs.

Uiteraard is onze toegevoegde waarde niet alleen de prijs, maar ook de vaktechnische ondersteuning. Denk aan cao-vraagstukken of premieberekeningen.
Daarnaast wordt u veel sneller geholpen dan op de helpdesk van grote softwareleveranciers. Wij streven ernaar om dezelfde dag nog met een inhoudelijk antwoord te komen waar u mee verder kunt.

Met extra zekerheid!

Door middel van trainingen kunnen wij u inwerken zodat u direct aan de slag kunt en het pakket optimaal benut. Wilt u toch alle zekerheid van uitbesteden, dan kunt u ook met ons samenwerken. U verwerkt zelf de salarisadministratie maar heeft ons voor de vakinhoudelijke controle. Uiteraard is de continuïteit ook gewaarborgd. In geval van ziekte, vakantie of calamiteiten kunt u altijd op ons terugvallen. Dat geeft een gerust gevoel.
Salariszaken is niet alleen voor u als administrateur of werkgever gunstig. De medewerkers profiteren ook van uw keuze. Doordat zij gebruik kunnen maken van hun eigen omgeving en een app speciaal ontwikkeld voor werknemers. Naast het inzien van jaaropgaven en salarisspecificaties kunnen zij (indien door u gewenst) o.a. geautomatiseerd verlof aanvragen en declaraties indienen.

Wilt u alles weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem snel contact met ons op.
Waarom anderen voor Salariszaken kiezen, vindt u hier.

Meer weten over salarizaken?