058 203 8059

info@salariszaken.nl

Over Ons

Actueel

Login

Werktijden.nl en Salariszaken gaan samenwerking aan!

Wij geloven niet alleen in het delen van kennis maar ook in het bundelen van krachten. We werken daarom graag samen met diverse specialisten in aanverwante disciplines. Op 20 september 2018 hebben beide partijen op de Keizersgracht in Amsterdam een partnerovereenkomst ondertekend. Hierdoor zijn beide bedrijven in staat om het gehele salarisproces nog beter te stroomlijnen. Bedrijven profiteren van een verwerking die efficiënter, overzichtelijker en minder foutgevoelig is.
Bij Salariszaken is het mogelijk om de salarisadministratie zelf te doen, het samen te verwerken of het uit te besteden aan salarisspecialisten. Hierdoor is de klantenkring van Salariszaken zeer divers; van accountantskantoor die behoefte heeft aan een sparringpartner tot een eenmanszaak die volledig ontzorgd wil worden. Salariszaken werkt met een cloud-oplossing die ISAE3402 gecertificeerd is. Het personeel is ingeschreven bij het NIRPA. Het NIRPA staat voor kwaliteitsborging van professionals werkzaam in het vakgebied payroll.
Met Werktijden.nl is het mogelijk om eenvoudig een personeelsplanning te maken en onderhouden. Iedere medewerker heeft met een eigen login op mobiel of tablet toegang tot de personeelsplanning. Zo kunnen zij niet alleen het rooster inzien, maar ook de beschikbaarheid aangeven, verlof aanvragen en eventueel diensten onderling ruilen met collega’s. Ook het bijhouden van de gewerkte uren gaat eenvoudig via de urenregistratie.
Slimme koppeling
De gewerkte uren, overuren, het verlof en ziekte kunnen op basis van de vooraf ingestelde looncomponenten direct vanuit Werktijden.nl naar Salariszaken worden verzonden. Dit zorgt voor en enorme tijdbesparing en maakt het mailen van mutaties of het invullen van Excel-sheets volledig overbodig. Bovendien wordt het foutenpercentage aanzienlijk gereduceerd.
Gratis uitproberen?
Via deze link is het mogelijk om Werktijden.nl 14 dagen gratis te testen. Relaties van Salariszaken profiteren door deze samenwerking van 10% korting op het gebruik van Werktijden.nl. Het is dan wel belangrijk dat de aanmelding geschiedt via betreffende link.

Meer weten over salarizaken?